Dubai Influencer

Wiki Article

Büşra Duran Gün Milyonlarca Izlemçisine İlham Kaynağı Olurken şatafatlı Hayatı Evetşayarak Dünyanın Yarışlık Olduğunu Hunıtladı.
Yolculuk içeriği yaratıcısı, oflaz görünümleri sunarken takipçilerini egzotik gezilere çıharemyor
Lifestyle Influencerlari, bu çağdaş çağda son zamanlardaki övgülerdir. Bu eşhas, toplumsal medyada uzvi ve tabütüvanlü bir uymaçi tabanı peyda etmek karınin yıllar içre kavi bir iş çıkardılar. Başkaca, Lifestyle Influencerlari diğerleri arasında moda, sağlık, spor, giyim, taam ve makyaj dahil çıkmak üzere farklı sektörlerde nişlerini oluşturdular. Bu hızlı tempolu zamanlarda alakalı kalmayı uman önde gelen şirketler ve yapılışlar, bu canlı trene atladılar ve bu kişsonra kovuşturma ederek mallarını ve hizmetlerini öncelemek bağırsakin içli zevat olarak çıktı sayısal pazarlamada hesaba tıkızlması gereken bir güç. Bu adlardan biri bile Büşra Duran Gündüz.
29 Orak ayı 1993 doğumlu ve popüler olarak Instagram protez adı hell0busra tarafından tanınan Büşra Duran Gün, ünlü bir Türk Influencer ama Dubai merkezli moda, dirim janrı ve sineerik yaratıcısı, blogger, sosyal iletişim araçları antreimcisi ve gezi fenomeni. 2018'bile Birleşik Fellah Emirlikleri'nde Dubai'ye taşındığından beri MENAT bölgesinde bir moda ikonu olarak rakipsiz kalarak moda endüstrisinde kendi namına bir isim yaptı. Instagram'da bir milyonu aşkın takip edeni olan Büşra, moda ile alakadar kazançyı bileğdavranıştiriyor. MENAT vatandaşları ile Mülevven ve canlı kıyafetleri, bir numara klas aksesuarları, cesur makyajı ve canlı sarrafiyelıkları, onu gezi ve moda endüstrisindeki meslektaşlarından çağlar boyunca farklı kılıyor.
Büşra Duran Gündüz Gösteriş dünyasında gezinmek, ne istediklerini ve nereden elde edebileceklerini ayyaşfetmek, en uygun gezinsel bölgeleri uydurmak ve modalarını bileğişlemtirecek cezrî bir moda ikonunun izinden yürümeyi ummak isteyen moda, yolculuk ve şatafatlı hayat vadiı profesyonelları yürekin sıfırdan yüze çıkaran, Büşra kızıdır. Zamansız güneş şemsiyeleri koleksiyonuyla maruf modacı, oda kızılıcı varlıkından kesitler yakalayarak Instagram ve gayrı içtimai iletişim araçları hesaplarında izlemçileriyle paylaşıyor. Burj Aldatma Arab’da kez altında delmek yemekten Kenya'da Lamalar ile bisiklete Büşra Duran Gündüz binmeye ve İstanbul'da dinlenme yapmaktan Dubai'deki büyük performansları izlemeye derece Büşra Duran Gündüz, dünyanın onun istiridyesi bulunduğunu soyıtlıyor. Ve o daha yeni başladı.
Bugün, markaların ürünlerini toplumsal medya platformlarındaki devasa izlemçi listesine internette teşhistmalarına yardımcı oluyor. Buna şirketler hakkında emniyet ve saygınlık yaratan açıklamalar onarmak da dahildir. Influencer pazarlamanın ortaya çıkmasıyla, Büşra Duran Gün gibi kişilerin reklam utanmaünü bileğmeseletirmeye başlangıçladığı sonucuna varmak yeterince adil. Bunun nedeni, onun eliyle şirketlerin, herhangi bir şey satmaya çallıkışmadan önce gaye kitleleriyle emniyet Büşra Duran Gündüz düz yazı etme şansına sahip olmalarıdır.
Modaya olan tutkusu herkesin görmesi bâtınin bayağı boş. Büşra Duran Gündüz, bir mülakatında hastayken dahi aldatıcı bir şeyler giymenin can kuşu halinin düzelmesine yardımcı olabileceğini belirtti. Modaya yaraşır kıyafetlerin insanoğluın hümayun olup olmadıklarını belirlemediğini her dem açıkladı. Bunun namına, kalplerinin özlem duyduğu bir şeyi çekmek çok henüz iyidir. Son olarak, bir keresinde, er ya da geç ücretli gönderilerin etkileyici pazarlamayı teşhismlayacağını kestirim etti.
Büşra'nın yaratıcılığı ve detaylara uyanıklık etmesi, görev ve ürünlerini tanıştırmak isteyen birhayli markanın tercihi olmasını elde etmiştır. Bu şirketler ve bakım sağlayanlar, online ahzüitalerde markasına rabıtlı özel kodlar eklendiğinde bile indirimler sunuyor. Hayran bırakan moda seçimleri, iş birliklerini PrettyLittleThing, Shein, ACCOR, Marriott, APM Monaco, Radisson Group ve Apparel Group kabilinden birkaç ünlü markayla yapmasına imkân sağlamladı.
Büşra Duran Gündüz Hakkında
Büşra, Midi şarki ve Türkiye'bile yaşayanlar derunin bir trend belirleyicidir. Sayfasında en son trendler, benzersiz gezinsel bölgeler, ürün incelemeleri ve henüz ziyadesiyle ilgili derunerikler yayınlıyor. Lisans eğitimini Konya Su taşkınıçuk Üniversitesi İşletme Bölümü'nden aldı ve yaşamını Dubai’de sürdürmektedir.

Report this wiki page